ALGEMENE VOORWAARDEN

My Little Bakery


Bestellingen & betalingen.

* Bestel je taart minimaal 2 weken van te voren. Zo heb je de meeste kans op een plekje. VOL = VOL! 

* Tot een week voor de ophaaldatum kun je je bestelling nog wijzigen. Denk hierbij aan andere decoratie, kleur of smaak. 

* Wanneer je een bestelling plaatst dien je maximaal 1 week voor de ophaaldatum te betalen. Hiervoor verzend My Little Bakery een betaalverzoek. Als de betaling uitblijft ben ik genoodzaakt de bestelling te annuleren. Na ontvangst van de betaling is je bestelling definitief.

* Het annuleren van je bestelling kan alleen voor je betaling. My Little Bakery geeft geen geld terug.

* Je bestelling wordt opgehaald op de afgesproken tijd en datum.


Verantwoordelijkheid.

* Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw taart wanneer deze wordt opgehaald. Beschadiging tijdens vervoer is op eigen risico. My Little Bakery adviseert om een taart altijd te vervoeren op de grond aan de bijrijderskant. Zet de taart nooit op een stoel/bank en rijd heel voorzichtig!

* De taart dient bewaard te worden op een koele plaats en maximaal 3 dagen. Het liefst in de koelkast maar ook een schuur of kelder behoort tot de mogelijkheden als de temperatuur buiten dit toelaat. My Little Bakery adviseert altijd om de taart minimaal 1 uur voor het eten uit de koelkast te halen zodat hij op temperatuur kan komen. De taart kan ook (goed verpakt) worden ingevroren.

* Snijd de taart altijd zoals aangegeven. Hiermee is het aangegeven aantal stukjes goed haalbaar.

* Houd zelf rekening met allergie├źn, geef dit duidelijk van te voren aan bij je bestelling. My Little Bakery is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen veroorzaakt door een allergische reactie. Hygi├źne en zorgvuldigheid staan bij My Little Bakery hoog in het vaandel. 

* My Little Bakery behoudt het recht om tijdens ziekte of letsel een bestelling te cancelen of te verplaatsen. Samen zullen we een passende oplossing zoeken.


Nog even dit.

* Alle taarten van My Little Bakery worden heel zorgvuldig gemaakt en zijn echt uniek. Geen taart is hetzelfde en er worden ook nooit exacte kopie's nagemaakt.

* Mocht je niet tevreden zijn met je bestelling of heeft de taart zichtbare gebreken? Neem dan binnen 24 uur na de ophaaldatum contact op met My Little Bakery. Samen zullen we een oplossing zoeken. Na deze tijdslimiet is My Little Bakery helaas niet meer aansprakelijk.  

* Ben je enthousiast over je taart en wil je dit graag laten weten aan de toekomstige klanten van My Little Bakery? Plaats dan een review op mijn website, de Facebookpagina of op Google.